Tijdelijk nieuw gezicht in de Brugse Groen-fractie

30 Januari 2022

Tijdelijk nieuw gezicht in de Brugse Groen-fractie

Charlotte Storme, gemeenteraadslid voor Groen Brugge, heeft aan de voorzitter van de gemeenteraad laten weten tijdelijk verlof te nemen uit haar mandaat. Charlotte doet dit om persoonlijke redenen, om zich de komende tijd optimaal te kunnen wijden aan de zorg voor een familielid. De precieze duur van dit verlof is momenteel niet in te schatten, maar haar afwezigheid zal zeker drie maanden duren.

In de tussentijd wordt Charlotte in de Groen-fractie vervangen door Katrien Cattoor, die bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen kandidaat was en op basis van de voorkeurstemmen de eerste opvolger is.

Katrien Cattoor is geboren in 1972 en woont in het centrum van Brugge. Deze economiste werkt voor Hogeschool VIVES in de studiegebieden Handelwetenschappen en Bedrijfskunde en Gezondheidszorg. Ze bracht haar schooljaren door in het Brugse Sint-Jozefsinstituut waar ze het groen-sociale gedachtengoed leerde kennen.

Het was een bewuste keuze om in 2015 met haar kinderen naar het centrum van Brugge te verhuizen. Praktisch en ecologisch. Alle maatschappelijke topics interesseren haar, maar haar 5 eigen dada’s zijn zero waste, sport, jongeren, efficiëntie en deeleconomie. Je kan Katrien tegenkomen op de markt of bij de lokale handelaars, op de fiets, bus of in een Cambio-wagen, in het stedelijk zwembad of lopend op de Vesten.

Groen-fractieleider Raf Reuse: “Met de fractie wensen we Charlotte veel sterkte. We hopen haar uiteraard zo snel mogelijk terug in ons midden te hebben. Tegelijk zijn we zeer blij dat Katrien Cattoor op zo korte termijn bereid is om in te springen in de gemeenteraad. We kijken uit naar een goede samenwerking.”

Contactgegevens :
Raf Reuse, fractieleider, tel. +32479409686
Katrien Cattoor, gemeenteraadslid, tel. +32472446366

Gelieve Charlotte Storme niet op te bellen. Ze wil zich nu volledig toeleggen op haar gezin.