18 Februari 2024

12.45u -
14.45u

Groen Brugge en Oostkamp voeren samen actie voor een veilige fietsverbinding

Parking Oostkamp Sint-Michielsestraat , Gaston Roelandtsstraat, 8020 Oostkamp

Ik doe mee!

Op zondag 18 februari slaan Groen Brugge en Groen Oostkamp de handen in elkaar om actie te voeren voor een vlotte en veilige fietsverbinding tussen de twee gemeenten.

Fietsers die van Oostkamp of Loppem naar Brugge komen, moeten vaak de doorsteek maken langs de Sint-Michielsestraat. Deze weg is gewoonweg gevaarlijk: het kent op een korte afstand twee smalle spoortunnels, veel geparkeerde wagens en bevindt zich tussen twee drukke kruispunten. Daarom ijveren Groen Brugge en Oostkamp voor een alternatieve fietsverbinding die er dringend moet komen vóór de aangekondigdge werken aan de Steenbruggebrug beginnen.

Herkenbaar? Wil je ook je steentje bijdragen in de strijd voor een betere verkeersveiligheid? Kom erop af!

We spreken om 12u45 af aan de kleine parking langs Gaston Roelandstraat.

Daar zullen we ook nationale co-voorzitter en Vlaamse lijsttrekker Jeremie Vaneeckhout ontvangen, die heel het weekend door West-Vlaanderen fietst om enkele probleemdossiers in de provincie onder de aandacht te brengen.

Wees van harte welkom om het woord te helpen verspreiden in de buurt, of Jeremie even te vergezellen op de volgende etappe van zijn fietstocht richting de Brugse binnenstad en Bredene.

Zie ook: Groen wil een veilige fietsverbinding tussen Oostkamp/Loppem en Brugge

 

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.