Groen Brugge verkoopt paaseitjes t.v.v. Ûze Plekke

28 Maart 2022

Groen Brugge verkoopt paaseitjes t.v.v. Ûze Plekke

Ûze Plekke is een Brugse welzijnsschakel waar mensen elkaar ontmoeten en één groep vormen op basis van gelijkwaardigheid. “Iedereen is er welkom, niemand wordt er uitgesloten.”, zegt Angelino Meuleman, voorzitter van de welzijsvereniging.

“Ûze Plekke is er speciaal voor mensen in armoede. Wij verzorgen ontmoetingsavonden, huisbezoeken, werken samen met andere welzijnsschakels, nemen deel aan Brugge Dialoogstad en werken in 7 themagroepen: gezondheid, wonen, opvoeding en onderwijs, cultuur, budgettering, vakantieparticipatie en vrijwilligerswerk”, vult de voorzitter aan.

“Ûze Plekke is een fantastische organisatie die heel goed werk levert”, zegt Raf Reuse, fractieleider voor Groen in Brugge. “Daarom willen we graag de werking van Ûze Plekke financieel ondersteunen in deze periode voor Pasen, een periode van ‘delen’ met anderen door een paaseitjesverkoop op zondagmorgen 3 april om 10u op de Veemarkt in Sint-Michiels.”

“Kom dus langs zondagmorgen as. op de Veemarkt en koop de lekkere chocolade-eitjes ten voordele van de Brugse Welzijnsvereniging. Groen Brugge bedient u graag”, zegt gemeenteraadslid voor Groen, Karin Robert, nog. “We hopen uiteraard op een mooi bedrag voor Ûze Plekke. Het streefdoel is een opbrengst van 250 euro.”

Raf Reuse,
Gemeenteraadslid