Groen Brugge kiest nieuw bestuur

20 Februari 2022

 Groen Brugge kiest nieuw bestuur

Op de Algemene Vergadering van Groen Brugge kozen de leden een nieuw bestuur. Met nog minder dan drie jaar tot de volgende verkiezingen gaan we voor continuïteit. De samenstelling van het Dagelijks Bestuur blijft ongewijzigd en ook veel bestuursleden blijven aan. Tegelijkertijd mogen we ook een aantal nieuwe gezichten verwelkomen. “Ik ben heel trots op ons nieuw team”, zegt voorzitter Lieven Van Eenoo.

Op de Algemene Vergadering van 8 februari stelden de leden van Groen Brugge een nieuw partijbestuur samen. Lieven Van Eenoo, Christophe Steyaert en Kelly Van Simay blijven aan als respectievelijk voorzitter, ondervoorzitter en secretaris. Daarmee blijft het Dagelijks Bestuur ongewijzigd. “De leden hebben duidelijk voor continuïteit gekozen nu we minder dan drie jaar voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen staan”, zegt Lieven Van Eenoo.

Ook in de rest van de Partijbestuur zijn er veel bekende gezichten. Zo werden Bart Sarazijn, Ben Lierman, Chris Cairns, Bert Kindermans, Erik Ver Eecke en Paul Verté herverkozen. Tegelijkertijd verwelkomen we ook twee nieuwelingen, namelijk Nela Deleu en Joke Wouters. “Ik ben heel trots op ons nieuw team”, vervolgt Lieven Van Eenoo. “Samen met de zeskoppige fractie zullen we de komende jaren verder werken aan een groener en socialer Brugge”.

Raf Reuse
Gemeenteraadslid