Karin Robert

hou contact

Karin Robert

Bestuurslid

Groen Brugge ligt me nauw aan het hart! De partij staat stevig op de rails en herbergt heel wat getalenteerde krachten. Blij, als ondervoorzitter, te mogen deel uitmaken van deze partij waar we samen overleggen en werken aan een 'positief alternatief'! 

De aandacht die de partij oa. besteedt aan jeugd, mobiliteit en open ruimte is voor mij  heel belangrijk.

Bijna dagelijks kom ik, beroepshalve, in contact met kinderen en jongeren.  Ik werk in het Sint-Andreasinstituut als zorgleerkracht én als mentor voor de nieuwe leerkrachten en de studenten KHBO.  Het is een boeiende taak en telkens opnieuw een uitdaging om met de kinderen en met de nieuwe collega's in onze school aan de slag te gaan.

Zij zijn dé toekomst, onze toekomst. Samen met hen, in overleg, werken aan een jeugdvriendelijk beleid is voor mij een prioriteit.

Omdat ik vaak met de fiets in Brugge bol , merk ik dat onze stad wat betreft fietsvriendelijkheid en verkeersveiligheid nog heel wat kan verfijnen.  De straatkasseien kunnen soms onverwachte bubbels  of putten veroorzaken, verkeerslichten werken maar dan weer niet en dan weer wel, ..... Ook hiervoor wil ik graag 'mijn steentje' bijdragen.

Figuurlijk bedoeld natuurlijk want groen en open ruimte                  behouden in en om onze stad is iets waar we samen moeten over waken. Groen en open ruimte zorgen voor rust in de drukte van de stad en van ons al zo drukke bestaan.Heel graag ga ik wandelen langs de vesten of in en om het gebied van Klein Appelmoes te Assebroek.  En dan even kunnen genieten van de natuur en de stilte.... Zalig toch! 

Hier wil ik straks graag, met jullie stem, voor gaan om samen met u Brugge nog mooier te maken!! 

U kunt me steeds volgen op Facebook en Twitter of U komt me vast en zeker eens tegen in en om Brugge....  als juf met de klas op stap, op wandel langs de vesten of al fietsend in zonneschijn en regen!                                      Of in de krant....

 

                                      Streekkrant12-18/09/12  (zie eerste puntje)

 

Extra: zie link naar de Stadsomroep.com voor interview  met nieuwe kandidaten voor de Brugse gemeenteraad - hier ikzelf en een kandidate van de SPa: http://www.stadsomroep.com/Detail.asp?NUM=33491

Recente blogartikels

Groen Brugge schaart zich na extra overleg achter OCMW-beleidsnota

Karin Robert - 29-06-2013

We hebben samen met CD&V en Sp-a hard gewerkt de voorbije week en half om tot een akkoord te komen. We hebben allen gezocht om voorbij de verschillen te raken en elkaar beter te begrijpen. We zijn vandaag allemaal in de overtuiging dat de bijkomende arbeid die we geleverd hebben tot een nog beter akkoord heeft geleid.

verder lezen

'Jonge', kersverse kandidaat voor Groen Brugge

Karin Robert - 13-10-2012

Een degelijk resultaat van de Stadsomroep voor 'gedrevenheid' en 'overtuigingskracht'!

verder lezen

Brugge voor jongeren

Karin Robert - 17-09-2012

Een studie in opdracht van Stad Brugge, OCMW Brugge en CAW Regio Brugge werd op een studievoormiddag in het auditorium van het OCMW, Ruddershove te Brugge gepresenteerd. Groen Brugge was present...

verder lezen

Actief, actiever, actiefst!

Karin Robert - 16-09-2012

Groen Brugge in actie!

verder lezen

Een fietsvriendelijk Brugge... Het kan nog beter!!

Karin Robert - 17-08-2012

Omdat ik bezorgd ben om uw verkeersveiligheid en vooral dat van onze jongeren probeer ik analyses te maken van enkele 'verwarrende' verkeerspunten. Op dit ogenblik concentreer ik me op het kruispunt Doornhut - Brieversweg te Sint-Kruis. Ik woon in Male, Sint-Kruis en dagelijks passeer ik langs dit kruispunt.  Vaak is dit kruispunt 'niet duidelijk' merk ik voor de weggebruikers. Daarom....

verder lezen

Website:
http://www.youtube.com/watch?v=hlJexJkm7kg

Vraag het aan Karin