trefwoord "participatie"

auteurs

Groen Brugge ondersteunt het tienpuntenprogramma van Noord Zuidraad

Groen Brugge - 01-07-2017

                                                                                                                                Groen Brugge ondersteunt het tienpuntenprogramma van de Noord-Zuidraad, de stedelijke adviesraad voor het Noord-Zuidbeleid in Brugge.

verder lezen

Vraagtekens bij deal met Eandis

Groen Brugge - 12-09-2016

Op de agenda van de Brugse gemeenteraad van dinsdag a.s. staat het standpunt van de Brugse vertegenwoordigers in de algemene vergadering van Eandis. Gezien alle vraagtekens die de voorbije dagen bij de deal werden geplaatst, vraagt Groen Brugge het punt uit te stellen.

verder lezen

Inspraak, geen dode letter !

Bart Sarazijn - 30-06-2013

Op dinsdag 25 juni voerde de stedelijke raad voor personen met een beperking en de stedelijke raad voor senioren voor de gemeenteraad een ludieke aktie om de vraag om meer betrokken te worden in de aandacht te zetten.

verder lezen

Bestuur, democratie en participatie

Bruno Mostrey - 27-03-2013

Het Poëziebosnetwerk in Brugge en Ommeland heeft een zevende verzoekschrift aan de gemeenteraad ingediend. Daarin wordt gevraagd hoe de lokale overheid de komende zes jaar de burgerparticipatie concreet zal aanpakken. Ook de visie van de oppositie wordt gevraagd. Groen geeft daarom een aantal voorstellen en aandachtspunten mee.

verder lezen

Extra publieke ruimte in Kristus Koning?

Valentijn Vyvey - 19-09-2012

Tussen de Kroonstraat en de Scheepsdalelaan ligt al jaren een kale betonnen vlakte. Groen Brugge vindt het zonde deze ruimte niet te benutten.

verder lezen

trefwoorden